Pastellerne brager ind her til sommer


En af de store modetendenser i år er pastelfarver. Jeg kan ikke selv gå med pastelfarver når det kommer til tøj uden at jeg kommer til at ligne en stor skumfidus, men derfor kan sko og andre accessories jo sagtens være i de farver. Og der findes heldigvis rigtig mange lækre tasker og sandaler i dejlige bløde farver.

Tingene herunder er fundet under trenden "Garden Party" og de er bare så lækre! Overvejer selv at anskaffe mig noget af det for at pifte looket op her til sommer.


Jeg kan især godt lide den lyseblå taske fra Lamarthe. Den er pænt dyr, men den er simpelthen bare så fin. Og sandalen fra Janet&Janet har så fint et design. (: Kan godt lide når det er lidt anderledes.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

3 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)