Sweet dreams are made of it ツ


Har været henne og "shoppe" lidt for mine ClubMatas-points. (: Valgte at modtage denne pakke med shampoo, balsam og bodyshampoo med granatæble. :P De dufter jo fantastisk! Elsker gratis ting. *Hehe* Eller helt gratis ved jeg ikke om man kan kalde det, da man jo via handler før har optjent disse points og derfor har brugt penge. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til at tage bad i morgen og prøve dette. (:


English version:
What I got for my ClubMatas-points. (:

4 kommentarer:

 1. Jeg bruger selv body lotion fra den serie.. Elsker duften og den er super god.. :D

  SvarSlet
 2. Overvejer selv at købe bodylotion så man kan dufte ekstra meget af den. (:

  SvarSlet
 3. Jeg ved hvad du mener :) Både angående freebies/bonus gaver og granat-æble-duften. Jeg har selv brugt deres deo-cream fra serien, og er faktisk lige løbet tør i denne måned :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)