Klar til en aften fyldt med musik


Så blev det endelig aftenen hvor selve finaleshowet af Melodi Grand Prix skulle være. Jeg havde gjort klar til rigtig hygge i sofaen foran computeren hvor jeg nu sidder og live-tweeter. Totalt hyggeligt. :P Har også lige fået kværnet en flaske verdi til aftensmaden så humøret er højt. :P

Jeg stemmer på Norge i aften medmindre en af de andre lande gør det ekstraordinært godt. Men nu kender jeg jo sangene fordi jeg har snydt lidt og hørt dem på nettet. :P Og jeg må nu ærligt indrømme at Norge er den klart bedste efter min mening. Den er noget specielt og der er noget "James Bond" over den. *Hehe*

Men hold nu op hvor er der mange på twitter der går utroligt meget op i deltagernes udseende. Er sku lidt synd, da det jo er sangen der er det gældende i sådan et arrangement. Men det er nok bare mig der er for gammeldags. :P For mig er lyden langt vigtigere end det jeg ser. For jeg skal jo høre på det fremover. Ikke kigge på det.
Men okay okay okay... der er da nogle af deltagerne hvor det er så iøjenfaldende at jeg selv har en tendens til at kommentere det, men så er det virkelig også i de slemme tilfælde. :P Så skal ikke snakke for højt selv.

Ellers har jeg gået og småhygget mig lidt i dag med at planlægge dagen i morgen og startet på noget oprydning i div. ting og sager. I går gik jeg igennem min makeup og i dag begyndte jeg på stuen. Mangler bare min rumdeler. Skal have fjernet alle skoleting så de er klar til at blive afleveret på skolen eller smidt i kælderen når eksamen er overstået. Så er der måske en chance for at min reol ikke ser så overfyldt ud længere. Yaih! :P *Hehe* Men ja.. Mit spisebord bliver hentet mandag, så der bliver tomt. Ved godt at jeg har skrevet om det nogle gange, men det bliver virkelig mærkeligt ikke at have et i en måneds tid. Kommer jo egentlig til at mangle det nu hvor jeg skal læse til eksamen, men.... tja... Tiden må vise om det bliver et problem.

Nå, men jeg vil smutte. :P Hygge alle sammen!


English version:
EUROVISION-DAY!!!!! Yaih!

2 kommentarer:

 1. Skønne billeder; du bor altså bare så fint.

  Håber du havde en skøn aften; resultatet af Melodi Gran Prix er jo intet mindre end fantastisk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark søde. Er nu også ret misundelig over den måde du bor på. (: Især dit soveværelse.
   Jeg havde en virkelig hyggelig aften. Håber jeg også du havde. Vi kan i hvert fald glæde os over sejren. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)