The Eurovision Song Contest is almost here!

Igen i år er der mange sukkersøde sange imellem, og disse hader jeg virkelig da jeg synes dette show trænger til noget forandring. Vi er altså i det 20'ende århundrede, så synes godt de kunne følge lidt med, og der er candyfloss-sange altså ikke altid en sikker sejr. De går i hvert fald ikke rent ind hos mig. Jeg fanger dem hvis der er noget særligt ved dem, ellers ikke. Hellere lidt med noget rytme i. (:
Igen i år er der også nogle mærkelige imellem som kan give et godt grin. Især sangen fra Rumænien. Hvad sker der lige for den kællingestemme? *Hahahahhahaha*
To der skuffer mig er Tyskland og Sverige. Havde faktisk set utroligt meget frem til Cascada, men hendes sang er ikke hvad jeg havde forventet af hende når man tænker på hvad hun plejer at komme med. Og Sverige's sang? Hmm.... tja... måske en forkert sanger hvis I spørger mig. Fint nok nummer men synes ikke rigtig hans stemme passer til.
Den danske sang er nu heller ikke rigtig en af mine favoritter, så må ærligt indrømme at jeg tror ikke på en dansk sejr i år.

Sidste år var jeg utroligt skuffet over det udvalg der var af sange, men i år er der faktisk overraskende mange som jeg godt kunne se mig selv stemme på. Danmark får i hvert fald hård konkurrence fra Østrig, Belgien, Finland, Irland, Slovenien, Norge og muligvis også Ukraine - alle som jeg nederst her har smidt videoerne ind fra.
Mine absolutte favoritter er klart Finland, som er en sjov og frisk sang med lidt girly-gurl-power henover og Norge, som har en virkelig stærk og rytmisk sang med i dette års grandprix. Det ville ikke overraske mig hvis en af disse vandt.
Irland kommer på en 3. plads, og dette er ikke kun fordi jeg elsker landet, men fordi sangen minder meget om det som jeg hører. Noget med gang i og som man kan synge med på imens. Virkelig fin sang. Dog ikke den bedste. Desværre. :P

Men I får da lige mine favorit-sange her:
For ikke at glemme vores egen sang, så får I lige videoen her:

4 kommentarer:

 1. Læste dit indlæg men bladrede hurtig ned da jeg kom til videoerne.. Jeg har den tradition at jeg ikke vil høre sangene før jeg ser det i tvet.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Forståeligt. :P Jeg har bare utroligt dårlig tålmodighed. Kan ikke vente. (:

   Slet
 2. Nu er det jo også schlager sange, hele konkurrencen handler om, ikke moderne musik :) Jeg syntes personlig det er ærgerligt at de er gået mere over til poppet musik, istedet for at holde sig til det originale koncept.

  Har slet ikke fulgt med i år, det er lidt trist.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er fint at de følger udviklingen. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)