New in - I won a GiveAway! :DYaih! Jeg har virkelig længe ville have disse bøger, men ikke haft råd til dem, da jeg stadig synes de er en smule dyre. Især når man gerne vil have alle 3, men så så jeg at Katja havde dem som præmie i sin GiveAway og jeg måtte bare deltage for at se om jeg var heldig. OG DET VAR JEG! :D Nu har jeg virkelig noget at se frem til når den sidste eksamen er overstået. :D

Det pudsige var så at det "firma" der havde sponsoreret disse bøger til hendes GiveAway er nogen som jeg også har samarbejdet med et par gange, og personen der så skrev, var den samme som jeg har skrevet med før. Så det var lidt sjovt. Han mente også at jeg var utroligt heldig. *Hehe*

Men ja, nu vil jeg se frem til at finde ud af hvorfor folk er så glade for disse bøger og om de så lever op til mine forventninger. Har ikke læst bøger som disse før, så det skal nok blive spændende. :P Lover at jeg nok skal give besked herinde om hvad jeg synes om dem. (:

Ihhhh...! Nu må de eksamner godt forsvinde. *Hahahahahahahah* Men de skal i hvert fald nydes imens jeg indhenter min tabte tid på græsset for denne måned i juli. (: Forhåbentlig kan jeg få lidt farve i år trods det at jeg er "fanget" indenfor med eksamenslæsningen i en måned.

Cosmo er også glad for at jeg har fået pakke i dag. :P Selvom kassen er alt alt for lille, så kan han da saaaaagtens være deri. *Hahahahha*


English version:
Just won these books in a GiveAway. Wanted to buy them for a long time, but couldn't. So I'm very happy right now, and I can't wait for the exams to end so I can start reading them. (:

2 kommentarer:

 1. Tillykke med præmien!

  Ja, hvad er det katte og kasser? Min Max gør præcis det samme, om så det halve af ham skal hænge udenfor.

  If the box fits.........

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. (:
   Ja det er virkelig verdens bedste gave til dem. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)