Sommer på vandet


Jeg har aldrig helt forstået den Navy-trend som flere gange har været fremme, men som årerne er gået og jo flere ting der kommer frem i den stil, så synes jeg faktisk efterhånden at det er ret fedt. Striberne er jeg måske ikke så meget til når det kommer til mig selv, men man kan jo ikke rigtig komme udenom det når det netop er denne tendens man snakker om. :P Men hvis man har båd og sejler meget om sommeren, så er det fedt når man går all-in.

Der er utroligt mange søde sko og tasker som passer til denne stil og billederne her nedenfor er nogle af mine favoritter.
Mændene skal ikke glemmes. Der er nemlig også nogle fine sejlersko til dem, og jeg synes især designet på disse er sjove. Kan specielt godt lide at man har ført en snor igennem skoen så det ligner den måde man fastgører presenninger på skibene på, samt at det er en fin måde at symbolisere sejlads på. Og så kan man jo øve sig på sine knob når man snørre sine sko. :P Man kan også få disse i en Crocs-version hvis man gerne vil have nogen som ikke bliver et problem i det våde miljø.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)