Vinderen af Pink Ticket Goodiebagen


Så er det blevet tid til at få udtrukket vinderen i konkurrencen om den lækre goodiebag jeg har fået lov til at uddele til 2 heldige vindere her på bloggen. (:
Der var dejligt mange der deltog og det glæde mig. Så jeg synes bare vi skal komme igang og se hvem de heldige var. Jeg plejer at skrive folk op på en liste, men det gør jeg ikke denne gang nu hvor der er så mange, så jeg tæller jer bare op og smider tallene ind i Random.org og finder de heldige.

Tillykke til både Maria og Olivia! :D Der er sendt mails ud. Mange tak til alle som har deltaget, og jeg håber at jeg igen meget snart får muligheden for at lave en lækker giveaway til her. (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)