Studenterlooket (HF)


Nu varer det ikke længe før studenterne vrimler rundt i bybilledet med deres fine huer på. Jeg skal ikke selv have hue på i år selvom jeg er færdig. Gider ikke bruge penge på noget som bare kommer til at ligge og samle støv i skuffen som min HG-hue gør. Men derfor er jeg glad på de andres vegne alligevel. (:

Det betyder så også at man skal hen og have studenter-looket og sko på plads.
Jeg har været henne og finde lidt fint til en HF-studerende. Der er båndet på huen blå, så her er looket som passer til det. En fin kjole af mærket ONLY, en fin sandal af mærket Clarks og en fin lille håndledstaske af mærket Roxy. Det hele er holdt i den hvide og støvet blå farve. (:

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)