A day in Jutland - Plus my Jutland-Haul!


Tog med min søster og hendes kæreste til Jylland i dag, da de skulle hjem og ordne en ting. Jeg fik så ventetiden til at gå med at gå rundt i gågaderne de har derovre. De har jo en masse butikker som vi ikke har her i Faaborg og som jeg kun kan komme ind i hvis jeg tager til Svendborg eller Odense hvilket jeg utroligt sjældent gør, så jeg hyggede mig i et par timer derinde med at kigge rundt og finde nogle lækre ting som jeg ellers ikke ville kunne få fat i på andre måder til samme penge.

Da Viborg ligger pænt langt væk fra Faaborg så tog det ret lang tid at køre derover. De skulle til deres aftale kl 11 så vi kørte fra Faaborg ved en 7:30-tiden så mor her skulle tidligt op. Havde ellers fået sat vækkeuret, men faldt sku i søvn igen da Cosmo valgte at hoppe op og putte da vækkeuret vækkede ham. Så jeg kom en time senere op end beregnet så jeg nåede ikke mit bad og nåede ikke helt at gøre mig klar, men afsted kom vi da til tiden. :P

Vi var hjemme igen ved en 17-18-tiden og jeg er nu pænt smadret. Har lige fået tjekket mails osv og modtaget endnu et afslag på en af mine ansøgninger. Øv altså. Men der er mange endnu der endnu ikke har givet lyd fra sig, så har ikke helt mistet håbet.
Inden længe hopper jeg i bad og i seng da jeg ikke skal alt for sent op i morgen.

Havde ellers optaget lidt fra turen i dag, men fik ikke rigtig vlogget, så ved ikke om den video bliver redigeret og uploadet. Det samme gælder videoen fra sidste uge, da jeg ikke rigtig har fået vlogget så meget og ikke rigtig om noget særligt interessant, men nu må vi se om jeg alligevel får bikset et eller andet sammen i morgen. :P
Det irriterer mig faktisk lidt at jeg ikke fik vlogget på min gågade-tur da de i Viborg har en meget farverig person rendende rundt. En ældre herre på over 60 år med langt gråt hår, der elsker at køre rundt på en damecykel med kurv og ret højtringende ringeklokke og som så selv er iført en stor blå sløjfe i håret og en matchende blå kjole med store hvide blonder. Ja I læste rigtigt. Jeg fik ærligtalt mit tyggegummi galt i halsen da han pludselig sagde hej til mig og ringede på klokken da jeg gik forbi. WTF??!?!?! *Hahahahahahah* Ked af ikke at kunne dele den oplevelse med jer, kunne ellers have været epik. :D

MEN! Jeg fik jo hevet lidt ting med hjem fra det jydske da jeg havde lidt penge til gode fra en som endnu ikke havde givet mig en fødselsdagsgave i maj måned, så jeg fik ordre på at bruge lidt nu jeg var derovre, så det gjorde jeg. :P Og det jeg fik købt ser I her:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)