(DK ONLY) GiveAway - 90 dages VIP + 25 klip til Trendsales (CLOSED)


Så har jeg fået æren af at uddele hele 90 dages VIP til Trendsales, og ikke nok med det, men I får også 25 klip. Alt dette til en værdi af 427 kr. Er det ikke bare lækkert? Så hvis der sidder nogen derude der bruger Trendsales meget eller kunne tænke sig at være VIP for en periode, så deltag i denne konkurrence og få netop det. (:

Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar til dette indlæg. I får denne gang ikke chancen for at samle flere lodder, da jeg allerede kører en GiveAway hvor I kan det. Så for at gøre det nemmere, nu hvor denne konkurrence kun kører en lille uge, så har jeg valgt at det kun er 1 lod pr. deltager. (:

Husk at sende jeres mail-adresse med i kommentaren ellers kan jeg ikke kontakte dig, og jeg vil derfor finde en anden vinder.

Sidste chance for at deltage bliver d. 4 august. Jeg offentliggør vinderen på bloggen dagen efter vha. Random.org.
Held og lykke alle sammen! :D

9 kommentarer:

 1. Det vil jeg da meget gerne vinde, nu hvor jeg har lidt forskelligt til salg på trendsales :)
  Min mail er Naiahostnielsen@gmail.com
  :)

  SvarSlet
 2. Det lyder lækkert :D Jeg er med.

  Marie
  Mabrsa@live.dk

  SvarSlet
 3. Feeedt!
  aldinastrasevic@me.com

  SvarSlet
 4. ush jeg er helt sikkert med :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Luxx!

  sophievallentin@gmail.com

  <3

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 7. Lækkert - klart med;) trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 8. Fantastisk giveaway! Jeg har været aktiv derinde siden februar 2005, men har holdt en længere pause fra VIP, da det bliver ret dyrt i længden, så det kunne være helt vildt fedt lige at kunne give den gas med alle mine annoncer igen og få solgt godt ud :-D
  jeanniemarialucas@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Det ville være skønt at vinde, for så vil jeg få ryddet op. :-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)