Oh dear that was sweet!


Her den anden dag var jeg lige et smut nede i byen for at kigge lidt, og hold da op hvor vrimler der dog mange mennesker rundt. Man kan godt fornemme at det er blevet sommerferie for mange. Rigtig mange sommerklædte folk og mange på deres fine pudsede cykler.
Sidstenævnte bemærkede jeg især den dag, fordi pludselig kommer der en kørende på den klassiske damecykel med kurv på styret som er pyntet med en blomsterranke. Men i selve kurven er den fineste strandtaske, som man også somme tider kalder for en shoppingbag. Hold da op! Jeg er normalt slet ikke til den slags tasker, men hold da op hvor var den fin. Hun havde købt den på en ferie i udlandet, sammen med de sko hun havde på, og det var begge lavet af det samme stof, som hun også selv havde købt. Hun havde altså fået lavet dem specielt til hende. Blev da helt misundelig. Ja altså jeg spurgte hende jo fordi jeg blev simpelthen nødt til at vide hvor hun havde den fra. :P

Men det fik mig til at kigge efter tasker som disse, og har fundet nogle stykker, som er rigtig fine. Dog kan de ikke måle sig med kvindens men disse kan godt gå. :P

Mine favoritter er den fra Dakine (nr. 1) og den fra  Little Marcel (nr. 3).


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)