Fantastiske ting vil skeDet er jeg i hvert fald overbevist om. :D Jeg har i de sidste par dage slet ikke kunne få armene ned. Forberedelserne til bloggertræffet går fremad og vi er i fuld gang med at finde sponsorere til goodiebags som deltagerne skal forkæles med. Og så kan jeg bare ikke vente med at møde de skønne piger og have Cathrine overnattende hele weekenden hvor det hele skal foregå. Vi skal så meget hygge både her hos mig, men så sandelig også til træffet.

Jeg har allerede en masse indlæg til bloggen her i tankerne og skal se om jeg kan få taget en masse billeder til træffet som I kan få lov til at se. :D Og så har jeg også planlagt at vlogge lidt, men nu må vi se om jeg får det gjort. Der kommer sikkert til at ske en masse ting, så en masse af mine planer for den weekend bliver nok kun ved tanken. *Hehe* Men skal gøre mit bedste for at nå det hele.

På privaten er der også gang i spændende ting. Ikke så meget for mig, men fordi der snart flytter en her til byen som jeg glæder mig til at ses med i hverdagen også. :D Så jeg har lovet at stå for at se på lejligheder og tage billeder af dem og undersøge en masse praktiske ting for hende. :D Er sikker på at det bliver rigtig godt. Er godt nok imponeret over det spring hun har taget, for hun kommer herned uden at kende til andre end mig, og det bliver meget nyt for hende. Men jeg vil selvfølgelig være så rådighed så meget som jeg kan. :D Bliver super hyggeligt.
Bliver godt at have en hos mig igen som jeg kan dele min interesse for blogging sammen med nu hvor jeg er blevet "forladt" at den anden veninde jeg delte det med. Ved ikke hvad der skete, men fra den ene dag til den anden var der bare ingen kontakt. Mystisk, men jeg har overlevet. :P

Så ja, en skøn tid jeg går i møde. :D Dejlig efterårsstemning og møde med en masse skønne tøser. :D


English version:
I'm in a really good mood these days. The Blogger Meet Up is approaching and the preparations are going forward. I'm looking forward to blog about it when the time comes.

One of my blogger friends are also moving to my city, so I can finally have one to share my interest for blogging with. It is going to be so great.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)