New in - IKEA goodies


Mine forældre ringede til mig i søndags og vækkede mig med spørgsmålet om om jeg ville med til Odense. Jeg vidste straks at det enten betød at vi skulle i Bilka eller IKEA, så jeg sprang straks op og kom i tøjet. (: Det betød så at jeg kom hjem med lidt sager som jeg ellers ville have bedt dem tage med hjem til mig næste gang de skulle derind, samt nogle nye ting jeg aldrig har set før derinde - så det betyder altså at det er nye varer som de liiiiiige har fået på lager og er kommet ind på deres hjemmeside, da jeg ikke så dem i starten af sidste uge da jeg kiggede deres side igennem. Der er her tale om nye duftvarianter i deres stearinlys-afdeling.


Lavendel + Potte 58,- | Blåbær Duftlys 19,- | Glas 12,- | Servietholder 19,- | Duftlys (?) 29,- | Pude 129,-

Som I kan se så blev det ikke til ret meget denne gang, men det var faktisk heller ikke ret meget jeg skulle have. Det eneste der ikke var planlagt var duftlysene, men jeg MÅTTE bare have dem med hjem, da de passer perfekt til efteråret hvis I spørger mig. Så det måtte jeg altså bare.

Puden har jeg tænkt på længe at skulle have. Hvis jeg skal ud og have en af de rigtig gode så koster de en formue, men da jeg gerne vil teste om den er en der kan ændre mine problemer med nakken i løbet af natten, så er det en billig måde at teste det på, og så kan jeg altid ønske mig en af de helt gode i julegave eller fødselsdagsgave. Så derfor kom den med hjem. Har overvejet at købe en i mange år, så nu skulle det altså være da jeg denne måned virkelig har haft smerter i nakken når jeg stod op om morgenen, så nu må vi se hvad min nakke siger til det her.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)