Ray-Bans fra SmartBuyGlasses.dk


Jeg har ALTID været skide misundelig på dem der havde et par Ray-Ban solbriller og har drømt om at jeg en dag ville få mit eget par, og hvad skete der så? Jeg blev kontaktet af SmartBuyGlasses.dk og spurgt om jeg ikke ville anmelde et par solbriller og jeg kunne selv vælge hvilket par det skulle være. Da jeg så så at de havde Ray-Ban blandt dem der var at vælge imellem slog jeg straks til! Hold nu op hvor har jeg siddet som på nåle lige siden. OG I DAG KOM DE! :D

Jeg har valgt disse som ikke har den der "sølv/guld-dims" i siderne da jeg gerne vil have at de er super simple og så var det vigtigt at de havde den rigtige form. Der findes selvfølgelig også dem hvor de er mere runde i det og stellet ikke følger glasset hele vejen rundt, men det var disse jeg har været forelsket lige siden jeg så et par af disse for første gang i mit liv. :D

Så nu kan jeg endelig sige at jeg er ejer af et par super fede designer solbriller. :D


English version:
I got me my own pair of designer sunglasses!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)