Travl men skøn aften


Hold da op hvor har det været en booket weekend, men det er super rart at have sådan en en gang imellem. Især når det er fordi jeg skal ud og opleve noget og møde en masse nye mennesker. :D Det har været en rigtig skøn oplevelse. Ikke mindst fordi jeg fik mulighed for at shoppe lidt, men også fordi jeg fik mulighed for at mødes med nogle af de bloggere som jeg har kendt i flere år. :D
At træffet blev så stor en succes har gjort at jeg nu har offentliggjort en gruppe på Facebook om netop Bloggertræf i Odense, og som jeg vil opdatere løbende når der bliver planlagt bloggertræfs og hvor folk der har været med til disse træf har mulighed for at dele deres oplevelser og billeder med hinanden. :D Glæder mig allerede til næste gang jeg skal ses med en masse skønne mennesker.

Cathrine og jeg har haft en super hyggelig weekend sammen her hos mig og hun er nu blevet introduceret til byen osv så hun nu er klar til at flytte herover i næste weekend. Skal hjælpe hende der så jeg skal nå en masse i løbet af ugen. Håber bare at jeg når det hele.

Hun tog hjem her til aften. Vi valgte at lave en lækker aftensmad som afslutning på weekenden. Mums! Alt for længe siden jeg har fået flødestuvet kartofler og min egen form for krebinetter. :D

Jeg har været henne og rydde op og ordnet de sidste ting jeg gerne ville nå denne weekend, og sidder nu og ser lidt serie og har smidt noget lak på neglene. Denne gang en ombre i blå/grønne farver og med en glitterlak i samme farver så det giver en lidt påfugle-agtig effekt. :D Glæder mig til at se det i dagslys. Dog har jeg allerede fået skader i lakken, fordi jeg skulle forhindre Cosmo i at smørre *Biiiip* godt rundt i lejligheden. Nu er han smidt på badeværelset indtil han har rengjort sig selv og jeg prøver at redde lakken. Nu må det bare gerne tørre godt inden jeg skal i seng.

Mit besøg på sygehuset i morgen gruer jeg lidt for, men det er for mit eget bedste, såå...... kryds fingre folkens. I morgen står den på røngten.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

2 kommentarer:

 1. Held og lykke med diverse hospitalsbesøg, håber der ikke bliver alt for meget ventetid.
  Mvh. Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Håber jeg heller ikke. Har dog de 3 næste sygehusbesøg planlagt. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)