Goodiebox nu til mænd - 1711box!Alle kender efterhånden den skønne Goodiebox som vi kvinder har glæden af at kunne modtage hver måned.

Den indeholder noget forskelligt hver gang, og der er et tema for hver box som det gør at vi kvinder sidder og venter spændt hver gang og glæder os til at se hvad de nu har fundet på at smide i den. Nogle gange er det en succes og andre gange er det lidt af en skuffelse, men spændingen får vi hver gang under alle omstændigheder.

Hvad jeg kan læse mig frem til, så har mændene været lidt misundelige over at der ikke var noget til dem, og det har de nu fået. Det firma der står for den skønne Goodiebox har nu valgt at lave en box til mænd også!


Forskellen på deres og kvindernes box er at deres udkommer hvert kvartal og kvindernes hver måned. Mændenes er derfor også det dyrere - normalprisen ligger på 189,- men lige nu kan de få den til intropris som er på 159,-. Det er da lækkert nok hvis I spørger mig. :D

Så hvis du som mand også kunne tænke dig at få en overraskelse hvert kvartal, så synes jeg da helt klart at I skal prøve det ud. Gå ind på www.1711box.dk og tilmeld dig allerede i dag.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)