Nyt køb - Mine nye Efterårs sko


Jeg har aldrig haft nogle sko jeg kunne kalde for mine efterårs-sko, men nu har jeg i hvert fald fundet mig mit første par. :D Dette er et par sneakers som jeg har kigget på længe, da der af mærket Fornarina er nogle forskellige slags i forskellige farver, og disse synes jeg er perfekte i farven til efteråret, og så er det ikke bare en alm. sneaker, men det er en lidt "pænere" med hæl. Og det synes jeg er super frækt. Blonden gør dem også super feminine og det synes jeg ikke gør noget i dette tilfælde, da jeg ellers normalt gerne vil have mine sneakers meget neutrale. De skal dog lige gås lidt til da de strammer en smule om foden, men det betyder bare at jeg hopper i dem når jeg kommer hjem og går rundt med dem i nogle timer, og så skulle de gerne være klar til d. 21 september hvor bloggertræffet ligger. Har nemlig planer om at jeg skal have dem på den dag. :D

Udover disse så vil jeg super gerne have et par brune støvletter på et tidspunkt, men jeg har endnu ikke fundet nogen som jeg synes om. :P Men det kan være de pludselig dukker op nu hvor efterårssortimentet kommer.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

3 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)