Det er fantastisk


Når man er så vild med makeup og special effects som jeg er, så er en serie som "Face Off" virkelig bare toppen! Jeg fik øjnene op for den sidste år en gang og har nu set alle 4 sæsoner og den nye og 5. sæson er lige startet for nogle uger siden. Jeg er virkelig bidt af den og jeg bliver vildt imponeret hver gang over de fantastiske kreationer de får kastet ud af ærmet. Hold nu op! Det er også noget som jeg suger inspiration fra når jeg planlægger de lidt vildere looks, og jeg regner med at lave en speciel serie på et tidspunkt hvor jeg går lidt mere amok med makeuppen og muligvis laver noget illusion som vil snyde øjet og ændre lidt på "normalen". :D Det kunne være SÅ fedt at se hvad jeres reaktion er på det. Men det kræver tid, så der går nok lidt tid inden det bliver aktuelt. Men det er helt klart noget som sker på bloggen på et tidspunkt.

Men her ser I lidt af det som jeg sidder og savler over hver uge.English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)