Mine forslag til Efterårs Neglene


Har desværre ikke selv neglene til at lave negledesign på dem, men har heldigvis et par neglehjul tilbage som jeg kan lege på. Har derfor også været henne og lave lidt forslag til hvad der kunne være på neglene her i efteråret.
Jeg er jo selv meget til mørke farver på neglene i denne årstid og derfor har jeg også valgt at den ene negl skulle have en meget dyb rød lak. Jeg er jo også meget til glitter, så en anden negl har fået en brun lak med en guldglimmer lak ovenpå. Synes dette er super frækt hvis man holder det til én negl.

Så kommer vi til de negle hvor der gerne må ske noget. Altså dem der gerne må være lidt design på. Synes selv at den med træet er super fin. Den ville jeg dog også holde til én eller to negle på en hånd. Det ville blive for voldsomt hvis alle negle skulle have et træ på. :P
Derimod er de to øverste negle nogen som man kan gå all in med. Lav nogle forskellige blade ind over hinanden så det ligner en gylden bladfyldt skovbund eller noget i den retning. :D Rigtig efterårsagtig. Jeg har selv tænkt mig at prøve det på mine ellers meget korte negle på et tidspunkt.

Men jeg håber I kunne bruge disse forslag til noget. :D Måske givet jer inspiration til dagens negle. Ha' en fortsat god onsdag.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)