Sponsor gave fra Bloggertræffet - Coolstuff.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Vi var så heldige at Coolstuff var med på idéen og gerne ville sende os nogle af deres sjove strømper, og det blev disse "Sneaker Socks". Der er flere forskellige varianter af strømper inde på deres shop, og disse der ligner et par sko er da super sjove. :D Coolstuff er bare generelt en gøjl-shop når man mangler en sjov gave eller nogle sjove gadges. Jeg har handlet hos dem utallige gange og jeg holder gerne øje med når de kommer med nyheder derinde.
Vi var også så heldige at få et gavekort på 100 kr med i puljen til hver af deltagerne, så jeg skal klart ind og se om der er nogle af de ting jeg har kigget på længe skal sendt i min retning. :D

I kan finde Coolstuff.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

  1. De sokker er virkelig lækre at ha på og mega søde.. :D

    SvarSlet
  2. Haha. De er faktisk så grimme at de er lidt fede :p

    Christina / frkstubba.wordpress.com

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)