Forkælelse helt ind til huden med lingeri-world.dk


Når jeg vælger at holde spa-dag hvor der er alt fra fodbad, til ansigtsmasker, scrub from head to toe osv, så foregår det gerne iklædt... Så lidt som muligt, men stadig påklædt så jeg kan åbne døren for posten hvis der skulle risikere at ankomme noget den pågældende dag.
Da jeg så fik muligheden for at teste noget fra lingeri-world.dk måtte jeg altså bare prøve. Det er normalt ikke noget som jeg tester, men det kunne da være meget sjovt. :P Det var dog overraskende meget frækt undertøj de havde derinde, og det er jo ikke liiiiige mig, men fandt da nogle g-strenge og en silke kimono som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Dog fik jeg nogle ALT for store g-strengs hjem, så håber lidt de krymper i vask. :P For hold da op. Tror dog de kan syes lidt ind, så hvis en vask ikke hjælper så bliver symaskinen altså taget i brug.

Selve kimonoen er ikke bygget til kvinder med store bryster og brede hofter. That's for sure, men som en let ting at smide over skuldrene der er den fin. (:

Deres andre ting på shoppen er som sagt en del mere frække og der er da nogle ting iblandt jeg godt kunne forestille mig at eje hvis man var i et forhold eller hvis man skulle have en fræk date. :P Så smut ind og kig hvis det har vækket jeres nysgerrighed.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)