På en regnfuld dag


Har siddet og nydt regnen lidt i dag og givet mig selv lov til at bruge lidt tid på at dagdrømme og bare tænke mig væk fra hverdagslivet. Det er så dejligt beroligende at høre regnen banke på ruderne og bare sætte det hele på pause. Det er i de øjeblikke hvor jeg får min inspiration fra mine tanker jeg normalt gemmer væk. Normalt er regnen ikke lige mig når man skal ud i det, men en søndag som i dag hvor man alligevel bare har valgt ikke at lave noget fornuftigt og bare sidder i sit nattøj, og har set film hele dagen på langs i sofaen, så er det hyggeligt nok at sidde og kigge ud på det.

En ny uge starter i morgen og jeg håber den bliver stille og rolig. Tiden skal nemlig bare gå nu. Om mindre end 3 uger er der bloggertræf og det er det jeg ser frem til. :D

Har I andre nydt jeres weekend?


English version:
Have been sitting enjoying the rain today and given myself permission to spend some time daydreaming and just think myself away from the everyday life. It's so nice and reassuring to hear the rain tapping on the windows and just put it all on hold. It is in those moments where I get my inspiration from my thoughts that I usually hide away. I'm not really a fan of the rain when I'm are going out in it, but on a Sunday like today where you have chosen not to do anything and just sitting in the pajamas, and have seen movies all day , then it's cozy enough to sit and look out at it.

Have others enjoyed your weekend?

2 kommentarer:

  1. Lyden af regnvejrsdråber der rammer ruden, og sammenkrummet varme indendøre er den bedste kombination i verden. Der hersker en særlig stilhed, ro og lykke når man lytter til regnvejrsmelodier. Det er så fint.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)