Sponsor gave fra Bloggertræffet - By-K.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Jeg har kendt til By-K i lang tid nu, men endnu ikke haft æren af at prøve en af deres lakker - indtil nu. For de var så søde at sende os nogle af deres nye lakker fra efterårs kollektionen. Der var så utroligt mange flotte farver, og denne som jeg fik er simpelthen så meget "EFTERÅR" hvis I spørger mig. I selve glasset virker den meget mere gylden end den er påført - der er den mere dyb rød. Men den er simpelthen så flot. Jeg er sikker på at den vil blive brugt flittigt i år. :P Den hedder No. 55 Carbernet og deres efterårs kollektion skulle gerne snart være til at få fingrene i på deres shop. :D
Jeg håber at jeg i fremtiden vil få muligheden for at få fingrene i flere af deres lakker for de er godt nok lækre.

I kan finde By-K på Facebook hvis I ønsker mere info om deres lakker eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)