Bling-bling og Nitter


Jeg ved ikke hvad det er der er sket, men jeg er gået lidt bort fra at ville have kedelige ensfarvet og udetaljeret hverdagssko til at ville have nogen der er vilde i farverne og er fyldt med detaljer og alt muligt andet crap. Der er i hvert fald godt med pang på de sneakers jeg fik hjem her for et godt stykke tid siden, samt dem som jeg fik hjem sidste gang med blonder. :D Disse er heller ikke nogen undtagelse når det kommer til pynt. :D Jeg synes virkelig at de er fede og jeg elsker at der er så mange detaljer på. Premiata er et ret dyrt mærke, men de har tilbud på alle deres sko lige pt, og der er til begge køn, så ingen er udelukket her. (:

De har så kun sneakers, så der er ikke det store udvalg, så man skal have en lidt speciel smag for at ville købe disse. Men hvis man synes det er fede og godt kan lide en masse detaljer på sine sko, så er disse da helt klart noget der nok ville falde ind i den smag.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)