Sponsor gave fra Bloggertræffet - BilligArganOlie.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Denne skønne Argan Olie er fra firmaet BilligArganOlie.dk. Jeg har kendt til disse argan olier i noget tid, men ikke rigtig turde prøve det, da jeg ikke rigtig vidste om det ville være mig eller ej. Jeg fik så en af en af mine naboer her i sommers og har brugt den nogle gange i håret. Først puttede jeg godt med dråber i, og det var en kæmpe fejltagelse. :P Flot! Så jeg fandt ud af at jeg kun skulle bruge et par dråber og så blev håret super fint og blankt og mere sundt at se på.

Det kan også bruges til krop og ansigt, men ansigtet har jeg ikke turde bruge det i endnu. Er bange for at jeg bliver sygt fedtet nu hvor jeg har en ekstremt fedtet hud i forvejen. Min nabo som jeg fik en flaske af i sommers bruger den dog i ansigtet som en slags "sæbe" og hun har fået betydeligt færre rynker og hendes hud ser fantastisk ud, så burde bare prøve at springe ud i det. :P
Men den er super lækker at bruge på kroppen i hvert fald. Man bliver så lækker blød og huden føles så meget mere sundere. Og jeg er overbevist om at den vil blive super perfekt her til efteråret og vinteren hvor vinden og luften er kold og tør og huden derfor kommer til at lide under det.

Nu har jeg jo en del psoriasis, og der skulle arganolie være et mirakelmiddel, og derfor er beslutningen om at bruge den til både ansigt og krop blevet forstærket. Jeg har hørt flere fortælle at det har virket rigtig godt for dem, og jeg vil da også gerne have at mit kan blive holdt nede. Godt nok er jeg igang med at få hjælp fra sygehuset til at løse dette for mig, men hvis det hjælper dobbelt så hurtigt vha. dette produkt sammen med det de vil give mig, så er det da noget jeg ikke vil misse.

Jeg vil i hvert fald anbefale denne olie til alle, om I har tørt hår, tør hud, psoriasis, rynker eller intet problem overhovedet, da det jo uanset hvad er en lækker måde at forkæle hud og hår på. :D I kan finde BilligArganOlie på Facebook hvis I ønsker mere info om produktet eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)