Vilde sneakers med dyreprint


Jeg har før skrevet om ting med leopard-print og disse er ingen undtagelse. De er måske lidt vilde i farverne, men det synes jeg godt man kan tillade sig med sneakers. Hvorfor skal sko være kedelige bare fordi de er praktiske? :D Så disse er både praktiske og vilde. Har en veninde der helt sikkert ville være vild med disse. Hun elsker farven lilla og leopard-print er heller ikke nogen skidt ting hvis man spørger hende. Så det kunne være jeg skulle lufte tanken med hende og se om det måske var noget. (: Jeg kunne faktisk selv godt finde på at købe dem. (:
De bliver måske lidt svært at sætte sammen med noget tøj men med de modetendenser vi har i dag, så skal man nok kunne finde på en fed kombination. (:

Hvad siger I? Go eller no-go?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)