Knæk Cancer Uge ❋


Jeg har en svaghed for velgørenheder som denne, og nu har jeg og min familie kræften tæt inde på livet. Rigtig mange har været ramt og mange er også afgået ved døden pga. denne skrækkelige sygdom. Det er ikke én bestemt kræftform som vi rammes af, men mange forskellige, så for mig er det super vigtigt at støtte op om dette, da jeg og min søster står i en meget stor risiko-gruppe for også at få det.

Jeg synes det er uhyggeligt så mange der bliver ramt lige for tiden, og det er skræmmende så hurtigt det kan gå. Bare tanken om hvor kort tid der gik fra hvor min onkel fik det konstateret og til den dag han måtte give op. Det var skrækkeligt. Så derfor vil jeg gerne støtte op om det i denne uge, og har derfor været henne og købe nålen, som kan fåes i butikkerne: SuperBrugsen, IRMA, Kvickly, Føtex, Bilka, A-Z, LIDL, KIWI, Løvbjerg og diverse kiosker. Hvis ikke kan kan finde dem i butikkerne kan den også købes online.

Jeg vil bære min igennem hele ugen, og jeg skal helt sikkert se "Knæk Cancer Showet" på TV2 på lørdag. :) Den skal stå på noget lækkert at spise og noget godt til ganen. En rigtig hyggelig aften med tårer i øjnene, smil på læben og med et varmt tæppe og stearinlys stående tændt. En hyggelig lørdag aften.

Andre der har planer der mider om?

( Jeg ved godt at symbolet i titlen ik er det samme som i nålen, men det minder meget om :P )


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Har også selv kræft helt inde på livet og derfor bærer jeg også "blomsten" i denne uge. Det er så vigtigt at støtte op om det, da det kan ramme alle. Så thumbs up! :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)