Halloween Have Dekorationer - Spøgelser


I går smed jeg et indlæg online med en idé til at lave 3D Halloween dekoration på væggene, og det gjorde at jeg gerne vil dele resten af mine Halloween dekoration idéer med jer. Denne gang omhandler det de udendørs dekorationer man kan lave.

Havde jeg selv en lille have, så var den klart dekoreret med gravsten og græskarlygter osv, som man ellers plejer at se når folk deler billeder af deres totalt lækre dekorationer, men en ting som jeg i år virkelig gerne har ville have hvis jeg kunne, er spøgelser. :D Ikke den slags spøgelser som bare er et lagen eller af gaze - hvilket man også kan gøre, men det virker ikke så virkelighedstro - men dem af hønsenet. Det gør nemlig at de på afstand ligner rigtige spøgelser da de er gennemsigtige, og virker sådan lidt tåge-agtige. Synes det er en TOTALT FED idé som jeg er lidt irriteret over at jeg ikke har set før. :P Men jeg skal SÅ meget have spøgelser som disse stående i min have når jeg får muligheden for det. :DEnglish version:
Make your own real looking ghosts for your garden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)