DIY - 3D Væg Dekoration til Halloween


For nogle dage siden blev jeg spurgt om jeg ikke kunne komme med nogle fede idéer til hvordan man kunne dekorere sit hjem til Halloween, og jo det kan jeg da. :) Der er mange utroligt lækre idéer på nettet, og mange af dem ville jeg selv gerne lave herhjemme, men da jeg ikke selv skal holde en Halloween fest, så bliver der ikke rigtig noget dekoration her hos mig. Men derfor kan jeg jo godt dele idéerne med jer derude.

Som nogle af jer nok ved, så har jeg nogle 3D sommerfugle på væggene i stuen og dem kan man faktisk godt halloweenificere. :D I stedet for sommerfugle, kan man jo bruge flagermus, som dem jeg havde liggende under dugen forrige år og havde hængende fra lampen over spisebordet.

Da jeg ikke selv har lavet det i år, så har jeg fundet nogle billeder som viser hvad jeg mener. Håber I kan bruge denne idé til jeres egen Halloween indretning. :DEnglish version:
A fun way to decorate your home for Halloween. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)