Sponsor gave fra Bloggertræffet - Baconsalt.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Nu er jeg ikke den store bacon-elsker, men synes da det er lækkert med lidt bacon til forskellige retter, og da jeg hørte vi havde fået Baconsalt til at sponsorere til vores goodiebags kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet. Der er jo efterhånden et hav af produkter med "bacon", både langt ude produkter og så er der dem som er brugbare. Synes vi har fået en god blanding.

Selve saltet kunne jeg godt forestille mig at jeg fik brugt i madlavning, da det ikke er altid man har bacon liggende, og det er et værre svineri at stege det om det så er på panden eller i ovnen. Ja jeg gør det i ovnen og det betyder at jeg har en hel bradepande fyldt med fedt fra baconen. Ikke altid skide lækkert at stå og gøre rent. Derfor synes jeg det kunne være smart hvis man kunne få baconsmagen i sin ret på en anden måde, og her kommer saltet ind i billedet. Jeg har endnu ikke fået lavet noget hvor jeg havde mulighed for at bruge det, men det er klart noget der skal testes.

Popcornene var jeg meget skeptisk over, fordi jeg synes ikke at man skal blande bacon med popcorn, men det har de så gjort. :P Cathrine og jeg testede dem samme aften vi kom hjem fra bloggertræffet og hold da op hvor var det ikke nogen succes. *Hahahahaha* De kunne godt have advaret om hvor meget det kommer til at stinke i hele hjemmet når man popper dem i microovnen. Hold nu op hvor havde vi travlt med at få luftet ud, men det var samtidig så hylende morsomt at vi ikke kunne lade være med at more os over det. De smagte derimod ikke klamt, som jeg ellers havde forventet. De var spiselige! De smagte slet ikke så kraftigt af bacon som jeg havde frygtet. Dog kunne Cathrine ikke spise det hele så i længden er de ikke skide gode. :D Jeg måtte altså også advare alle de andre bloggere om dem og hvordan det ville komme til at lugte i deres hjem hvis de poppede dem. Så jeg siger bare held og lykke. *Hahahahahah*

Den ting som jeg så ved jeg ALDRIG får brugt er den læbepromade med bacon vi også fik med. Cathrine var forsøgskanin og jeg siger jer. Hun stank langt væk af gris! :D *Mavekramper* Hun måtte så også erkende at den smager lidt af det. Føj for den! Så den bliver nok gemt til en hadegave eller noget. *Hahahha*

Selvom det ikke er alle tingene jeg kan og vil tage i brug, så var det skide skægt alligevel. :D

I kan finde Baconsalt.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)