Shopping i vores lokale bibliotek


Var inde på biblioteket tidligere for at låne den bog jeg havde fået lagt til side til mig, og på vej ud går vi forbi kassen med bøger til salg. Havde ikke planlagt at skulle have nogen, men fandt disse to bøger og kunne ikke lade være. Den nederste er super tyk og det elsker jeg jo. :D Desværre så er bogen i stykker og skal limes da den ikke sætter fast på coveret, men det kan godt laves. Har så fundet ud af at den er del af en triologi så det er lidt irriterende, men må se om jeg synes den er så god at jeg bare må skaffe resten, eller om jeg godt kan nøjes med denne. :)
Den øverste synes jeg bare var så sød, og så synes jeg antikkens mysterier er super spændende, så tænkte at den kunne være hyggelig at læse. De koster 10 kr stykket, så det synes jeg ikke er så voldsomt. :)

Skal gøre mere i at kigge de kasser igennem, for man kan fylde en hel pose for 50 kr. :) Så må håbe at de en dag har mange gode bøger deri, så man kan gå på rog.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

3 kommentarer:

 1. Åh, Peter Plys <3 Så fint!

  Og glæd dig til 'Heksenat'. Den er virkelig god, selvom den har en lidt langtrukken opstart. Når man først kommer i gang, er det virkelig slet ikke til at stoppe med læsningen igen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja synes den var så sød, så den kom altså med hjem. :)
   Glæder mig også til at læse den, men kan den læses uden også at skulle læse de sidste 2?

   Slet
 2. Vi går shoppe-amok på biblioteket næste gang det er muligt. Så fylder vi sku posen. :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)