Cernit Øreringe - Halloween Edition :D


Som skrevet i går, så er jeg endelig kommet igang med mit projekt. :D Jeg troede ikke jeg ville blive så bidt af det, men efter at Cathrine og jeg sad og legede med det for nogle dage siden, så må jeg indrømme at jeg fik blod på tanden efter at lave noget mere. :P Så jeg købte nogle forskellige farver i går og har været igang med Halloween designene lige siden. Synes det er super hyggeligt.
Elsker især min selvlysende cernit, men har ikke ret meget af det, så der spares meget på det, og de smykker jeg laver med meget af det, kommer også til at koste mere end de andre, da jeg ikke ved om jeg kan få fingrene i det igen.

Så people hvis der er nogle af de nedenstående designs I godt kunne tænke jer et par øreringe med, så må I meget gerne skrive til mig på mail. :D Priserne står på billederne. Portoen betaler jeg. Håber I er interesseret. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

8 kommentarer:

 1. Ej hvor de fede! :D Det er du helt vildt god til! :D

  SvarSlet
 2. Wow, hvor er du god til det! Jeg har lavet meget fimo og cernit, og det er jo faktisk ret svært at sidde med sådan noget bette noget i hænderne, uden at komme til at trykke lidt, de forkerte steder. De er godt nok flotte, allesammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Er dog stadig i begynder stadiet.

   Slet
 3. Åh, hvor er de søde og fine. <3 Hvis du laver et tema til jul også, så må du gerne lige give et hint. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg :D Det bliver en del af julekalenderen.

   Slet
 4. Nej, hvor er de søde! :D Desværre har jeg allerede brugt alt, alt for mange penge i den her måned, så.... :P

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)