Det der med Wicca


Der har været et meget stort ønske om at jeg skrev om "Wicca", nu hvor jeg nævner det i mine indlæg en gang imellem. Jeg har derfor valgt at smide min SSO ind, som jeg skrev på HF, da den går ind og forklarer det meget godt, og så har jeg valgt at jeg vil skrive en personlig del også som "afslutning" på dette ønske. Denne del er dog endnu ikke blevet skrevet, men jeg regner med at det bliver meget snart. Men håber da at det der ligger derinde nu er god nok til folks nysgerrighed. :)

Tryk på billedet her nedenunder for at komme videre, eller find det lille skjulte link i sidemenuen under min beskrivelse af mig selv.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)