Desperate tider - Desperate metoder


Kontoen har det virkelig ikke godt lige for tiden, og det er virkelig skidt nu hvor julen nærmer sig, samt tanken om at miste så mange penge i det nye år, pga. de nye regler. Derfor er jeg konstant på udkig efter måder hvorpå jeg kan tjene lidt ekstra til regningerne. Pengene kommer ikke uden at man skal arbejde for dem, og det samme gælder hvis man gerne vil være en del af fx en online brugertest. Der findes mange forskellige på nettet, og nogle er bedre betalte end andre, men en som jeg synes er besøget værd er den jeg har tænkt mig at anbefale i dette indlæg.

Denne side gør meget i at det både skal hjælpe de firmaer som de har på listen, men også forbrugerne af siderne. Det der nemlig er tale om, er at man sidder og kigger nogle udvalgte sider ud og imens optager sine observationer via mikrofonen i computeren eller headset. Man skal udtrykke sit førstehåndsindtryk, dårlige og gode sider ved sitet og eventuelt idéer til hvordan det kan gøres bedre. Det er store danske virksomheder som får brugertestet deres websites eller webshops. Det tager normalt mellem 20-30 min at lave en sådan test, og der kan være op til 3 om ugen. Man kan derfor tjene nogle gode penge, da de giver 100kr pr. udførte test.

De søger alle former for testpersoner; alle aldre, køn, personligheder osv, så hvis du kunne tænke dig at prøve at blive en testperson for dem, så kan I følge linket her:

Jeg har inden jeg skrev dette indlæg selv testet deres site. Det er forholdsvist nemt at finde rundt på og har også lavet en test-anmeldelse af et site. Det kan godt være lidt svært at sidde og snakke i al den tid testen tager at laves, men man skal bare lade tankerne få lyd. Altså simpelthen bare sige hvad du tænker og mener, også de ting du måske tænker er ligegyldige. Bare udtryk alt hvad der falder dig ind. Om det er farverne, opstillingen af sitet, brugervenligheden osv. Bare kom ud med det. Jeg ved ikke om jeg selv kommer til at bruge det fremover, da det alligevel kræver at man ligger nogle kræfter i det, og jeg har jo ret meget om ørerne, men det kan være jeg kigger forbi en gang imellem. Lidt ekstra håndører er jo altid rare. Så klik på linket jeg gav jeg længere oppe i teksten og bliv tester allerede i dag.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

 1. Min første tanker er altid at man jo skal betale skat af de kontanter man får og det skræmmer mig tit, for det skal regnes ud, oplyses osv.. Jeg er så bange for de der skattesmæk der evt kan komme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal jo betale skat af alt. Også gaver som man får i forbindelse med sponsorerede indlæg - eller til anmeldelse. Desværre.
   http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1789723

   En norsk blogger har lige fået et kæmpe skattesmæk.

   Slet
  2. Det er rigtigt ja. Og jeg synes virkelig det er begyndt at gå for vidt. Her er der tale om det med SKAT som den anonyme også skriver. Og jeg kan godt se fornuften i det når det er kontanter man tjener, men sku ikke hvis man går gaver. Så skulle vinderne af vores GiveAways også betale skat af de præmier de vinder, og man har jo ikke en lovlig chance for at vide hvad de ting er værd. Jeg synes det er gået for vidt. Men med kontant-indtjening er det fair.

   Slet
 2. Men pga. den udvikling der er sket mht. SKAT så har jeg sagt fra overfor rigtig mange sponsorere.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)