Funklende stjerner i regnen


Der er rigtig mange der er triste over at vejret er så dårligt lige for tiden, men det er jo ikke vejret der er noget galt med, men folks påklædning. Jeg ved godt at jeg selv har udtrykt at det er irriterende at skulle ud i regnen, men det er mere fordi jeg ikke ejer et par sko der egner sig til regn, og så har jeg ikke haft en ordentlig paraply. MEN! Paraplyen er nu i hus! :D Den er simpelthen så smart og fin, så jeg vil love at påstå at det kunne blive årets cooleste julegave! :D Der er her tale om den skønne Twilight Paraply fra shoppen Coolstuff.dk.

Da jeg fik den hjem blev jeg utroligt spændt. Jeg måtte bare straks smide nogle batterier i den og teste om den virkede. Først fik jeg sat dem forkert i, så jeg var tæt på at skrive til dem at den var defekt, men så stædig som jeg er, så prøvede jeg igen, OG SÅ VIRKEDE DEN! Se lige hvor fed den er i mørket!

Den har 2 variationer i lysindstillingerne. Der er den I ser nu hvor alle lyser hele tiden, og så er der den anden hvor lysene skifter og det er simpelthen bare så fint! Og i kan også få den med alle farver. Dette synes jeg dog ville være for meget til min smag. Så den hvide her er perfekt til mig.
Ikke nok med at den er utroligt hyggelig, men den er også pænt stor. Og det synes jeg er en kæmpe fordel. Jeg hader paraplyer der er for små og man altså ikke får holdt regnen ret meget væk, men med denne så kan både jeg OG tasken være i tørvejr. :D

Det er jo en perfekt årstid at have sådan en lækker paraply i, men når nu vinteren rigtig banker på døren og sneen kommer, så vil jeg klart også bruge denne. Det kunne da være så magisk at rende rundt ude i de dalende snefnug med en glitrende paraply i mørket. :D Ihhhh jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg er glad for den og jeg vil klart anbefale den til jer derude.

Hvis I lige som jeg er på udkig efter billige men fantastiske julegaver, så kan I smutte ind på Årets Julegave 2013 hvor der er så mange fine forslag. :D Jeg skal i hvert fald lige se om der er noget jeg kunne forkæle en med. :)


English version:
I really love my new umbrella. It is so cozy and perfect for boring rainy days and long walks in the snow at Christmas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)