I stor smerte - men film får mig på andre tanker :DTroede kun det var anstrengelse der skulle til for at fucke min finger op, men nej... /: Kulden er også en fandens djævel når det kommer til den. Øv altså. Som lægen sagde til mig i morges, så kan jeg ikke regne med at det bliver bedre vinteren over. Det kan godt være de ikke kunne se min gigt på scanningerne, men det lader til at den er der alligevel. That really sucks! Så nu sidder jeg med handske indendørs for at holde fingeren varm, og doper mig med smertestillende for at holde smerterne ud. Øv altså. Havde ellers håbet at jeg ikke ville få så mange problemer med den igen, nu hvor jeg ikke er igang med noget fysisk hårdt arbejde. Det mindsker virkelig mine muligheder efterhånden.

Fordi jeg skulle til lægen i dag, så kunne jeg ikke dukke op til min første dag på værestedet i Gislev. Skal så derned torsdag. Så må vi se hvad de siger til mig dernede. De synes jo det er latterligt at jeg er blevet sendt ud til dem, men hvis jeg gerne vil have bare en eller anden form for indkomst, så må jeg gøre hvad kommunen beder mig om. Uanset hvor latterligt langt ude det er.
I morgen skal jeg så til lægen igen. Det er dog noget helt andet jeg skal have ordnet der, men føler snart ikke at jeg laver andet. *Suk* Vil gerne snart have det hele overstået.

MEN! Noget godt er der da sket i dag. Fik handlet godt ind, så der er mad til rigtig længe. Dejligt. :) Blev dog desværre ret dyrt, men sådan er det. Kan da se frem til ikke at skulle bruge nogle penge det næste stykke tid. Bortset fra de dumme busture. Jeg skal meget have de penge tilbage!

Nå, jeg vil fortsætte mit "film-marathon" nu hvor der ikke er nogle nye serie-afsnit online. Har lige set filmen "Pitch Perfect" - den film cups-sangen stammer fra - og hold da K******** hvor er den fed!!! Ja jeg må krybe til bekendelse her. Jeg er faktisk ret vild med film hvor de synger og danser. Mine favoritter er - udover den jeg lige nævnte - følgende: "Coyote Ugly", "Grease-filmene", "Honey", "Bring it on-filmene", "Hairspray", "Safe the Last Dance", "Step Up-filmene" osv.
Så som I kan se, så er det ikke kun gysere og thrillere jeg er til. :P Så on I go med flimmerkasse-stenen. :P Hyg jer derude.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)