Nyt køb - ELF lækkerier :D


Jeg ledte for noget tid siden efter en neglelak fra GOSH, men kunne ikke finde den, da den er udgået. Har derefter ledt efter den samme i andre mærker, men fandt den ikke i butikkerne. Da jeg så søgte på nettet fandt jeg ud af at ELF havde en der lignede til forveksling. Derfor måtte jeg bare handle hos dem. Og jeg var så heldig at jeg kunne få 50% rabat på hele min ordre, så det var bare win-win for mig. :D De ting jeg fik hjem ser I på billedet.

Glitter Nail Polish i farven Fairy Dust
Dette er lakken som ligner den jeg har ledt efter længe. Det er den perfekte efterårslak, og er super flot oven på dybe og mørke lakker. Jeg elsker den virkelig. Måtte derfor også have 2 af dem - har kun vist en på billedet.

Eye Shadow Brush
Jeg kom for noget tid siden til at knække den ene eyeshadow-brush og stod så tilbage med kun en enkelt. Og det kan jeg altså ikke leve med når jeg arbejder med så mange forskellige farver. Så måtte have en med. :) Og så er de jo dejligt billige.

Smudge Brush
Denne har jeg ikke kunne få fat i før, men den var på lager denne gang. Jeg har endnu ikke testet den, men er ret sikker på at den er totalt lækker og sikkert bliver et must for mig.

Jumbo Eyeshadow Stick i farverne Little Miss Thing og French Lace
Jeg har endnu ikke kunne finde en ordentlig eyeshadow-primer som kan holde på farverne og som kan give intense farver, så derfor har jeg valgt at prøve disse til netop det formål. Ved at mange bruger en fra NYX der hedder Milk, men nu ser jeg om disse kan bruges, i stedet for at skulle betale kassen for en på nettet. :D Har så købt dem i 2 lyse farver som forhåbentlig bliver rigtig flotte.

Glitter Primer - Sheer
Jeg bruger jo ret meget glitter, og den dyre jeg har er jeg snart ved at løbe tør for, så denne måtte jeg altså lige prøve. :)

Eye Primer & Liner Sealer
Der er godt nok en primer i denne, og kan sikkert nok også bruge denne, men det var mest for at teste liner sealeren. Jeg synes jo at glitter eyelinere er super flotte og gør rigtig meget for selv et simpelt look, så har valgt at teste den også.

Jeg er super glad for det hele, og jeg glæder mig helt vildt til at teste noget af det i morgen allerede. :D


English version:
I was looking online after a nail polish I've wanted for so long, but did not find it. BUT! ELF had one that looked really much like it, so I bought it. And.... I could get 50% off so I bought other stuff too. :) Look at the picture to see what I've got home.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)