♥ Yves Rocher Ønsker ♥


1. Plaisirs Nature - Bath and shower soap (Malaysian coconut)
Jeg absolut knus-elsker deres kokos-produkter og jeg er desværre ved at løbe tør for den jeg har af disse sæber, så vil så gerne have en ny. Duften minder mig ikke kun om sommer, men også om de farve efterårsdage. Ikke så meget pga. kokos'en, men mere fordi den er sådan lidt krydret i duften også. Den er sygt god på kolde dage da duften på en eller anden måde bliver forstærket når man går ude i det kolde og sprøde efterårsvejr. :D

2. Coconut Scented Lip Balm
Jeg har en kokos-læbepromade i forvejen, men den er lidt klodset da den er i et bægre, og det er altså ikke altid lige så praktisk at have med at gøre på farten, så det ville være lækkert med en i stift-form. :D

3. Tradition De Hammam - Mask with Moroccan clay for face and hair
Denne muddermaske er en af mine favoritter når det kommer til muddermasker. Ikke nok med at den har en virkelig lækker effekt på huden, men den har faktisk også en rigtig lækker duft. Jeg har stadig halvdelen tilbage i den tube jeg har, meeeeen... jeg kan jo godt lide at have tingene på lager så jeg ikke står og mangler det, når jeg løber tør for det jeg har i brug.

4. Couleurs Nature - Eyebrow pen
Jeg havde faktisk testet nogen der var en del billigere end disse, nemlig dem fra MUA, men... de er simpelthen for bløde. Det hjælper ikke engang at smide dem i fryseren, og det er altså ikke godt. /: Så jeg har virkelig brug for nogle af disse - som er de bedste jeg nogensinde har haft - i både blond og mørk brun. Så på et tidspunkt når jeg skal have noget derinde fra igen, så skal disse med.

5. Couleurs Nature - Velvet Soft loose powder
Dette er endnu en ting jeg er ved at løbe tør for. Jeg bruger jo denne til at blande med min HD pudder fra ELF, for at få den perfekte pudder til min hud. Jeg elsker effekten af denne, og sammen med min HD så får den den helt rigtige konsistens samt den perfekte nuance. Så den står også højt på min "Do-need"-liste. :D

6. Luminelle - Lipstick i farven Pudder Rosa
Jeg tror faktisk at jeg har et par stykker af læbestifterne fra Yves Rocher, men dem jeg har har desværre ikke rigtig nogle farver som jeg vil bruge. Denne i farven pudder rosa tror jeg til gengæld er super flot og muligvis den helt rigtige rosa farve som jeg har ledt efter i evigheder nu. :)


English version:
I've shopped at Yves Rocher for many many years, and I love their products. Here I show you the things I really want right now - and really need.

4 kommentarer:

 1. Floot juledesign!! :) Jeg sad helt og tænkte på at det kunne være hyggeligt med noget snefaldsanimation. Jeg havde det som flash på et gammelt design på min blog engang og det var SÅ hyggeligt. Jeg ved der findes javascript plugins til Wordpress som nok er bedre :) Ikke fordi du SKAL bruge det, for kunne jo godt forestille mig at du havde en grund til ikke at gøre det :) Men sad bare og tænkte "wauw, det kunne lige passe med baggrunden og snelandskabet" :)

  Anyway, så er der måske et link hertil: http://wordpress.org/plugins/tags/snow .. Du kan måske bare prøve det for en dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil ikke smide en flash på da det er forstyrrende for øjet samt det er så ufatteligt tungt. :P Så folk vil miste interessen for at komme herind. Men jo det kunne se fedt ud hvis det var.

   Slet
 2. I wanted too t&X68;ank you &X66;or thiѕ &X67;ood read!!
  I defi&X6e;itely e&X6e;jοуed everу bit οf it.
  I've gοt y&X6f;u bookmaгked to check оut new stuff
  you post…

  Feel free to surf to my blοg post: garcinia cambogia

  SvarSlet
 3. Іts like you read my mi&X6E;d! Υou seem t&X6F; undeгstand a lot approxima&X74;ely t&X68;iѕ, such as you wrote t&X68;e
  e-book i&X6e; &X69;t or som&X65;th&X69;ng. I thi&X6e;k that you simρly
  can ԁo ωi&X74;h s&X6F;&X6d;e ρ.с.

  to pressurе the message house a &X62;it, hоwever instead of
  that, &X74;hat is fantastic blog. An excellen&X74; read.

  I will certainl&X79; bе back.  my webpage garcinia cambogia

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)