Julefrokost i Gislev


I dag stod den på julefrokost i Gislev. Havde faktisk set lidt frem til denne dag, og mit hold stod for bordopdækning og bordpynt. Jeg fik til opgave at lave bordpynt og dette var hvad jeg endte ud med at lave med lidt hjælp fra nogle skønne piger. Synes selv det blev ret hyggeligt. :)

Men hold nu op hvor var jeg smadret da jeg kom hjem. Kom alt for sent i seng i går og det gjorde det utroligt svært at komme op. Så var tæt på at falde om af udmattelse da jeg kom hjem, men kunne ikke få mig selv til at gøre det, da jeg har en del ting der skal ordnes her til aften. Samt i morgen. Cathrine har bestilt nogle ting, som gerne skal være færdig inden hun tager til Jylland for at holde jul, så er ret presset for tiden, da jeg også har mine egne ting der skal fikses. Så hvis der ikke lige sker så meget på bloggen, så er det altså derfor. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)