Dagens Julekalender - 18. Dec


Dagens Kreative Indslag
Der er rigtig mange der ikke gør ret meget ud af indpakningen af deres julegaver og gaver generelt, men jeg synes det er vigtigt at selve gaven også ser indbydende og fin ud - inden den er pakket ud. :D Derfor går jeg som sagt meget op i hvordan de er pakket ind. Gerne meget kreativt. :D Jeg prøver også i år at gøre lidt ud af gaverne. Jeg går ud fra at nogle af jer ikke er helt færdig med julegaveindkøbene, så håber jeg kommer med dette i tide. :)

Mine indtil videre indkøbte julegaver kan I se her:

Billeder I kan bruge som inspiration, kan I finde herunder. Tryk på billederne for at komme videre til det direkte link hvor jeg har fundet dem:
Dagens TV-Julekalender: Krummernes Jul

"Det står skidt til hos Julemanden oppe i Grønland, hvor han bor sammen med sin kone og to børn - Stella og Nova. Han modtager færre og færre breve fra børnene, og den dårlige stemning trænger sig mere og mere på. Krumme's lillebror Grunk sender dog stadig breve til Julemanden, og det giver Julemanden mulighed for, sammen med sin familie, at rejse til familien Krumborg's hus, for at få dem til at hjælpe med at redde julen.

I mellemtiden er de to skurke Bent og Amigo meget opsatte på at ødelægge alt hvad der har med julen at gøre. Bent har dårlige minder fra julen som barn, hvor han blev nægtet alt til fordel for sin bror, der nu er godsforvalter.
Da Julemanden og hans familie, på grund af Bent, kommer til at leve som grå staldnisser, er det op til Krumme og hans veninde Yrsa at redde julen."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Fun ways to wrap you Christmas Gifts so that they are more fun.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)