Dagens Julekalender - 19. Dec


Dagens Kreative Flimmerkasse Indslag
Jeg ELSKER at se julefilm i julen. Jeg har nemlig ret svært ved at komme i den rigtige julestemning, så alt hvad jeg kan gøre for at få den igang, gør jeg. Én af de ting som jeg som sagt nyder, er at se en masse film med julestemning i. :D

Jeg har en masse favoritter og jeg vil i dag fortælle jer hvilke det er, og kort fortælle hvad de handler om.

Som også nævnt i et tidligere indlæg, så er de romantiske julefilm nogen som godt kan snige sig ind i min julefilm-liste i jule-måneden. Denne "A Boyfriend for Christmas" er en af dem, som jeg egentlig synes er søde, og måske lidt for sukkersød, men dem skal der jo også være nogen af en gang imellem. :D

"Holly ser ikke frem til Julen. Hendes bror har taget sin kone og børn med hjem til forældrenes hus. Hun har ikke haft en kæreste siden sin x, Ted, som hun elskede meget højt, men han knuste hendes hjerte da han gik fra hende pga. en forflyttelse via. jobbet. Hun støder på en mand ved navn Douglas og ingen af dem havde regnet med at det ville gå som det ender med."

Et meget stort must i julen er filmene "Gremlins" - og ja det er faktisk film der foregår i julen - eller den første er i hvert fald. Så derfor har jeg valgt at tage dem med også. :D Og jeg mener jo at man ikke er rigtig klog hvis ikke man har set dem. *Hehehehe* Så de skal da også ses i julen.

"Billy får et nyt kæledyr til jul af sin far, nemlig en lille mogwai. Det medfører 3 meget vigtige regler: Må ikke få vand, ingen mad efter midnat og sollys er dødeligt. Dette er svært for Billy at overholde, og uheldet medfører at byen kort tid efter er rendt over af små grønne monstre der skaber kaos i Kingston Falls. Billy og hans venner gør alt hvad der står i deres magt for at redde byen igen."

En virkelig og sød gribende julefilm er denne, "Miraklet på Manhattan" hvor man bliver mindet om at drømme er noget man skal værdsætte og det er vigtigt at have noget at tro på. Jeg har set den nogle gange, og synes virkelig det er en fin julefilm.

"En lille pige opdager at drømme kan blive til virkelighed hvis du virkelig tror på det. Seks-årige Susan er i tvivl om om Julemanden virkelig findes. Hendes mor fortalte hende sandheden om Julemanden for længe siden, så hun forventer ikke at få de bedste ønsker på ønskelisten til Jul. Men efter et møde med en særlig stormagasin-Julemand, som overbeviser hende om at han er den ægte varer, får hun den mest værdigfulde gave nogensinde - nemlig noget at tro på."

En virkelig sjov og anderledes julefilm. Lidt action, humor og helt klart også lidt medfølelse for banditterne i hovedrollerne. "Bad Santa" er filmen man skal finde frem hvis man vil have en julefilm man kan grine af og hvis man er lidt træt af de gamle traditioner i julefilm. :D

"Willie T. Stokes er en dømt svindler der har levet et kummerligt liv. Han drikker meget og gør sig selv konstant pinlig overfor offentligheden. Han arbejder kun én gang om året klædt som Julemanden. Juleaften arrangerer ham og hans ven, dværgen Marcus, røverier og tager alt hvad deres stormagasin har.
Dette år bliver Willie distraheret i deres planer ved at have sex med store kvinder, en bartender der er tiltrukket af julemænd og et barn, der er overbevist om at han er den ægte Julemand. Marcus må igen finde sig i Willie's drikkeri og derved hændelser der spolerer deres planer. For ikke at nævne en nysgerrig stormagasin-sikkerhedsvagt der er på sporet af dem. Vil det lykkedes dem eller vil de langt om længe blive fanget og få deres straf?"

Jeg kan godt lide når film kommer med efterfølgere, dog med nogle undtagelser, men når de er så gode som disse er, så har jeg intet imod at der kommer flere. :D "Santa Clause"-filmene er virkelig underholdende og så synes jeg at Tim Allen gør det rigtig godt i rollen som Julemanden.

"Julemanden's rute bliver  pludselig afbrudt ved et uheld, da Scott tror det er en indbrudstyv der er på taget. Julemanden forsvinder og tilbage ligger kun Julemandens dragt. Scott er derfor nødt til at overtage pladsen som Julemand og gøre ruten færdig.
Scott er nu den nye Julemand og han gør jobbet rigtig godt. Men nogle år efter finder han ud af, at hans søn er kommet på "uartig"-listen og dette er noget han gerne vil lave om på. Julemanden kan ikke have en uartig søn. Derfor tager han tilbage og efterlader en kopi i hans sted på Nordpolen. Dette skaber dog store problemer og Scott skal nu redde julen. 
Jack Frost har planer om at overtage pladsen som Julemand, og han vil derfor sabotere det for Scott. Vil det lykkedes ham?"Dagens TV-Julekalender: Nissernes Ø
"Lunte er det eneste tilbageværende medlem af den oprindelige Nissebande. Hr. Mortensen er gået på pension, og det nygifte par Skipper og Gemyse er sejlet jorden rundt på bryllupsrejse. Lunte får dog besøg af deres datter Pyt, som hjælper ham med at holde møllen i orden i december.

Pludselig en dag får Lunte og Pyt besøg af nissen Jo Jo, der kommer fra St. Croix. Her har de hårdt brug for Nissebandens hjælp. Men da Nissebanden kun består af Lunte, drager han og Pyt alene af sted til de dansk vestindiske øer, hvor der til gengæld opstår en ny Nissebande med nisserne Sugar og Figur Figursson som supplement.

På St. Croix har nisserne brug for hjælp til at afsløre Santa som falsk julemand. Santa er ved at sælge julen til den driftige forretningsmand Fornøje Frederik, der vil omdanne øen til Santaland for sine millioner tjent på bananer, og markedsføre den som Nissernes ø.

Men den julemand han har kontakt til, er ikke den rigtige julemand, og hans magi kommer fra krystallen "Hjertets Renhed", der oprindeligt hører til i Grønland. Uden krystallens tilstedeværelse i Grønland, kan befolkningen ikke fange fisk og den sulter."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I enjoy using the waiting time over the Christmas period on watching Christmas movies, and I have some favorites. Here I will share some of them with you.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)