Dagens Julekalender - 2. Dec


Dagens Kreative Indslag
Jeg eeeelsker at dekorere negle og udfolde mig kreativt så det passer til den årstid man befinder sig i, så her op til julen så skal neglene da være i et juledesign. Jeg har været henne og google mig frem til en masse fine designs, og dem kan I se herunder. Jeg skal helt klart selv prøve nogle af dem ud. Sidste år gik vi også amok. Kan være vi gør det igen i år. :D

Dagens TV-Julekalender: Bamses Julerejse
"Julemandens søn, en rigtig drillenisse, har under julemandens daglige flyveture, smidt hans gavebånd, gavepapir og sæk med til- og fra-kort ud af kanen. Uden de tre ting kan julemanden ikke længere lave julegaver, og dermed er nissen fri for at bruge alt sin tid på at klippe papir og gavebånd over i gaveværkstedet, som han er ved at være godt træt af.

De tre ting er imidlertid landet i hovedet på henholdsvis Bamse, Kylling og Ælling, og de tre beslutter sig for at give julemanden hans ting tilbage. De begynder derfor en rejse mod julemandens værksted på Nordpolen. Men drillenissen vil gøre alt hvad han kan for at forhindre, at de når frem inden jul."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Do you also love nail designs? If yes, then look the inspiration-pictures I've found for some Christmas nails.

2 kommentarer:

  1. Julenegle - I love it! Jeg har ikke så meget træning i at bruge kosten som meget fin pensel, så jeg har ofte brugt neglestickes, som jeg har købt billigt på Ebay. Det kan være et alternativ til disse helt fantastiske negle, du viser! Det er svært at stå for Rudolf-neglene <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bruger små pensler til det. :) Men ja rensdyrene er virkelig søde. Vi lavede dem sidste år. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)