Jeg har fået mig et par Urbanears :D


Jeg plejer at være pænt uheldig med alle mine headsets - som I kan se på billedet herunder - og dette skyldes at jeg har en kat der elsker at gnaske i de der små tynde ledninger. Så hvis jeg ikke får gemt dem godt væk, så spiser han dem. Har flere gange oplevet at han har tygget ledningen over imens jeg har siddet og hørt musik. Pænt irriterende og kan i sidste ende blive pænt dyrt.

Men nu skulle dette gerne være slut. :D Jeg har nemlig fået fingrene i sådan et par lækre Urban-hovedtelefoner i mærket Plattan. Ja de fylder en hel del mere end et headset, men de har til gengæld meget bedre lyd, kan foldes godt sammen og så er ledningen i stof. Dette gør at ledningen ikke filtrer så meget sammen, som hvis det var en alm. træls ledning. Ja altså jeg synes de er totalt lækre, og de er blevet brugt flittigt siden jeg fik dem hjem. *Hehe* Og så kan de endda bruges som headset da der er microfon i. Mangler dog lige at teste dette, men det synes jeg sku er temmelig smart. Hvad der er endnu mere smart er at der er ZoundPlug i den ene side, så man kan tilslutte et andet headset til det og så kan man sidde og høre den samme musik. Det er da lidt blæret. :P

Nu til lidt noget andet, men noget der også har med musik at gøre. :) Nu er der ikke længe til nytår, og jeg ved der er mange der holder noget selv sammen med familie eller venner, og nogen går skridtet videre og arrangerer en vild fest. Så kan det måske være at I står og mangler noget musik, og der har jeg hørt at siden MusikDJ faktisk tilbyder at komme ud og spille til arrangementer. Tror måske det er liiiidt sent at bestille det nu, men så kunne man jo gøre brug af det til julefrokosterne i januar og februar. :D Priserne er fornuftige og udstyret skulle gerne være i tiptop. :) Så hop ind og se om det kunne være noget der havde interesse.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fede! Er selv mere fan af "bøffer" frem for de små headsets :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg er simpelthen SÅ glad for dem. :) Er jeg faktisk også.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)