Dagens Julekalender - 21. Dec


Dagens Kreative Indslag
Jeg elsker makeup, og jeg elsker at lave forskelige looks alt efter hvilken begivenhed eller årstid det er til. :D I har tidligere fået billeder af de looks jeg har haft igennem julen sidste år, samt nogle inspirations-billeder fra google med nogle hverdagslooks og nu er det tid til at finde inspiration til de lidt vildere looks. Jeg ved at der er rigtig mange der aldrig ville gå med looks som disse, men hvis man er lidt som mig, som godt kan finde på at skille sig meget ud fra mængden når det kommer til makeup, så er disse vildt fede. :D Jeg overvejer selv at prøve nogle af dem ud.


Dagens TV-Julekalender: Jesus og Josefine
"Josefine er træt af at have fødselsdag juleaften. Hun føler, at Jesus og julen løber med al opmærksomheden, og stod det til hende, skulle det hele afskaffes. Der er dog ikke nogen, der vil lytte til hendes mange protester.

En dag møder Josefine en mærkelig mand ved navn Thorsen, hvis lille kælderbutik sælger de særeste ting. Inde i baglokalet af butikken står et magisk krybbespil, som kan bruges til at rejse tilbage i tiden med.

Josefine opdager krybbespillets hemmelighed, og hun rejser tilbage til Romerrigets Nazarath. Her møder hun den 12-årige Jesus, som hun bliver gode venner med, og efter et stykke tid finder også vennen Oskar ud af hemmeligheden.

Men desværre går det helt galt. Josefines betydning for Jesus ungdomsår, ændrer historiens gang, og Josefine bemærker, at hun flere gange i Bibelen omtales som Pigen fra Nord. Da hun kommer til at røbe overfor Jesus, at han i sin egenskab af Guds søn skal ende sine dage på korset, nægter Jesus at forblive Guds søn. Han flygter, og det kristne budskab forsvinder fra historien.

Thorsen overtager magten i nutidens verden, og han får alle mennesker til at arbejde for sig i et mørkt fyrrum. Nu går jagten for Josefine og Oskar ind på at komme tilbage til Jesus i Nazareth, og igen få ham til at indtage pladsen som Guds søn, så hans budskab kan leve videre i nutiden som før."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Are you not afraid to make a little extra with your makeup look? Then try a crazier Christmas look like on the pictures here. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)