Dagens Julekalender - 17. Dec


Dagens Kreative Smagfulde Indslag
For nogen er julefrokosterne nok allerede gået igang, men derfor skal I ikke snydes for nogle idéer til lækre juleinspireret drinks. :D Jeg har været henne og finde nogle opskrifter til nogen, som jeg enten selv har prøvet, eller som jeg kunne forestille mig var gode. :D Jeg har i hvert fald planer om at prøve nogle af dem her i juleperioden.

Kilderne til disse drinks finder I her: cocktails.about.com, marieclaire.com og allrecipes.com.

Angel's Delight

Dette er en super lækker drink til den søde tand. Én ting man skal passe på med denne er ikke at komme for meget fløde i, da det nemt kan ødelægge den, så vær så præcis som muligt eller prøv jer stille og roligt frem.

I skal bruge:
* 1 del Fløde
* 3/4 del Triple Sec
* 3/4 del Gin
* En smule Grenadine

Hæld alle ingredienserne i en shaker sammen med knust is og ryst den godt. Hæld den derefter direkte over i et coctail-glas. :D Pynt eventuelt med en sukkerstok.


Christmas Jones

Dette er en meget frisk drink, som jeg selv synes er ret god. Har dog ikke selv prøvet at lave den, så ved ikke om jeg ville kunne lave den lige så godt, men god er den når den er lavet på den rigtige måde. :D

I skal bruge:
* 4 friske jordbær
* 1 1/2 del Vodka
* 2 teskefulde superfint sukker
* 5 dele Ananas Juice
* 7-Up (eller en anden lime-sodavand)
* Mint blade til pynt

Denne skal laves i en blender. Hæld vodka i samen med jordbær, sukker og ananas juice. Når det er blendet hældes det i passende drinksglas og der tilsættes sodavand og puttes pynt på til sidst.


White Christmas Dream

Denne har jeg endnu ikke prøvet, men kan forestille mig at den er ret god. :D God og cremet i hvert fald.

I skal bruge:
* 1 del vodka

* 1 del Amaretto Likør
* 1 del Fløde
* Muskatnød til pynt

Put ingredienserne i en shaker sammen med knust is og ryst den godt. Hæld det i coctailglas og riv noget muskatnød på toppen.


Baileys Spiced Coffee

Jeg elsker Baileys så denne skal i den grad også prøves. Godt nok kan jeg ikke fordrage kaffe, men jeg tror bare at jeg ville undlade det i denne. :D

I skal bruge:
* 2 dele Baileys med et hint af kaffe (tilføjes)
* 1 del pære likør
* Muskatnød til pynt
* Stødt kanel

Tilføj først pære likøren og hæld derefter Bailey'en i som I har tilføjet en smule kaffe. Riv noget muskatnød på toppen og muligvis også lidt stødt kanel.


The Ginger Caipirissima

Dette er endnu en af dem, som jeg ikke har prøvet endnu, men som jeg godt kunne tænke mig at smage, da den lyder super frisk og lækker.

I skal bruge:
* 5-6 Lime skiver
* 3/4 del Ingefær Sirup
* 1 Brun Sukkerknald
* 2 dele Hvid Rom

Glem lidt på lime skiverne og smid dem i et glas sammen med alle de andre ingredienser. Tilføj noget knust is for at holde det koldt. Rør det sammen og nyd den. :D


Merry Christi

Denne er MØG lækker og jeg kan kun anbefale den til jer. Den er dog mest til folk der er til chokolade og kakao, men prøv den alligevel. :D

I skal bruge:
* 2.5 dele Christiana Vodka
* 2 teskefulde Varm Kakao
* 2.5 dele Mælk
* Revet chokolade til pynt

Mix det hele sammen og hæld det i et passende glas. Top den af med noget revet chokolade.


Snow Flake Candy Cane Cocoa

Denne lyder bare så lækker og er endnu en slags kakao-drink. De er jo rare her op til jul. :D Og denne opskrift er til flere glas, så familien også kan nyde den.

I skal bruge:
* 2 kopper Piske Fløde
* 6 kopper Mælk
* 1 teskefuld Vanilje
* 1 pakke Hvid Chokolade Flager
* Flødeskum
* Sukker stokke

Bland piskefløde med mælk, vanilje og chokoladeflagerne i en gryde. Kog det på lav varme og rør i det hele tiden. Opskriften siger man skal lade det simre i 2-2½ time, men ved ikke om det er for meget, men nu nævner jeg det alligevel. Dette gøres i hvert fald indtil at chokoladeflagerne er smeltet.
Server det med det samme og tilføj flødeskum og knuste sukker stokke på toppen.


Holiday Milk Punch

Dette er en opskrift på en punch man kan lave hvis man ikke kan lide den traditionelle Ægge Punch. :D Jeg kunne godt tænke mig at prøve begge dele, men denne lyder nu mest tiltalende. Denne er også til flere personer ud fra denne opskrift.

I skal bruge:
* 1 kop Sukker
* 1 kop Mørk Rom
* 1/2 kop Brandy
* 2 teskefulde Vanilje ekstrakt
* 1/2 liter Sødmælk
* Revet Muskatnød

Opløs sukkeret i rommen, brandy'en og vanilje ekstraktet som I hælder i en stor skål. Tilføj mælk. Lad det stå i fryseren indtil det er meget koldt - i ca. 4-8 timer. Hæld det i glas og tilføj den revet muskatnød på toppen.


Christmas Cosmo

* 2 dele Vodka
* 1 del Tranebærsaft
* 1 del Triple Sec
* 2 teskefulde frisk Lime saft
* 1 Lime skrive
* 2 Tranebær

Fyld en shaker med is og tilføj derefter vodka, tranebærjuice, triple sec og lime saft. Ryst den godt og hæld dem derefter op i coctail glas. Tilføj lime skiven og bærene som pynt.


Dagens TV-Julekalender: Alletiders Julemand
"Pyrus er utilfreds med, at julemanden ikke kommer med slik og gaver til nisserne - men kun til mennesker. Han skriver et brev til julemanden med sin protest, hvilket får julemanden til at dukke op i Rigsarkivet den følgende dag.

Uheldigvis opdager Pyrus ikke dette førend han forsøger at trylle julemanden ud af en bog, og på grund af Pyrus' dumhed, mister julemanden sin hukommelse. Nu må nisserne rejse gennem hele julemandens historie, for at forsøge at få ham til igen at huske, hvem han er.

Samtidig har Bertramsen fået til opgave af Kongehuset at skrive en rapport om julemandens historie, så den nye prinsesse Alexandra fra Asien kan lære alt om denne særlige vest-katolske helgen.
Bertramsen og Josefine begynder derfor også at dykke ned i julemandens historie, men de forstyrres ofte af den mærkværdige politimand Leif Jørgen, der er overbevist om at der foregår noget lusket og hemmeligt i Rigsarkivet."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

1 kommentar:

  1. Hello, I enjoy reading through your post. I wanted to write a little comment to support
    you.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)