Neglelaks Helved


Nogle gange kan det godt være et mareridt, når man skal vælge en farve man vil have på neglene, når der er mange lakker at vælge imellem. Tør slet ikke at tænke på hvordan dem der har mange flere gør. Jeez! Men jeg har jo her for en del måneder siden efterhånden købt nogle neglehjul, og dem valgte jeg altså at tage i brug i dag. Jeg har været henne og smide lakkerne på dem, og dem kan I se på billedet herunder. Der er ikke kommet de klare og den matte lak på, samt at jeg har en lak ude hos en veninde, som jeg får igen her på mandag. Men ellers ser I dem jeg har her. :) Har været henne og skrive mærke på hjulene, så jeg kan finde frem til den ønskede lak. Langt om længe er der en smule styr på det. Dog går der nok kaos i det hvis jeg får flere lakker, men den tid den sorg. :D


English version:
I put my nail polishes in roughly order by applying them to some nail wheels. This makes it a lot easier to find the right colour for the particular occasion.

8 kommentarer:

 1. Gjorde faktisk det samme, i sommers og nøj hvor har det hjulpet, hos mig. Det gør bare, at skuffen med alle neglelakkerne, virker mere overskuelig og så gør det det også nemmere at få et overblik over hvilke farver man mangler og hvad der passer sammen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også ret sikker på at jeg kommer til at blive glad for at jeg gjorde det :D

   Slet
 2. Lækker ide! Burde virkelig overveje det, så jeg kan finde rundt i mine lakker!
  - Er ELF lakkerne gode? :) (Smid gerne en kommentar på min blog, når du har svaret!)

  xx Emma
  emmajensens.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker ELF lakkerne :) De holder godt nok ikke så længe som de dyrere lakker, men de er fantastiske alligevel. :)

   Slet
 3. Jeg bruger løse negle på samme måde - på den måde gør det ikke noget hvis der kommer flere, og hvis jeg vil have dem alle på display kan jeg klistre dem på et stykke papir med lærer-tyggegummi :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 4. De runde plastikhjul du har malet med neglelak nederst på billedet, hvor har du købt dem henne?

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)