Den perfekte elegante kjole til Nytåret


Dagene op til juleaften nærmer sig med hastige skridt, men det betyder så også, at Nytårs Aften er ufatteligt tæt på. Jeg ved stadig ikke hvad jeg selv skal, men jeg håber da at jeg finder en fest her i byen, så Cathrine og jeg kan komme ud og hygge os. :) Jeg går allerede og tænker på tøj og jeg synes virkelig det er svært. Jeg havde lidt overvejet en kjole, men for det første så bliver det koldt, og for det andet så har jeg ikke kroppen til det. Men hvis jeg nu havde, så ville disse 3 kjoler helt klart have været iblandt dem jeg ville have i tankerne.
Nytår for mig må gerne være lidt glamourøs, og der ser jeg en smuk sort kjole som det perfekte valg. Derved har man nemlig mulighed for at gå lidt ekstra amok med smykker og makeup, som jeg jo godt kan lide at gøre rigtig meget ud af. :) Masser af glitter og bling-bling.
Der findes utroligt mange sider på nettet, hvor man kan købe disse slags kjoler, men når det nu skal være, så må det jo gerne være en hvor der er et godt stort udvalg, og hvor det også er til at betale for til rimelige priser, og der synes jeg klart I skal smutte ind og tjekke DressMe.dk ud. Jeg siger jer jeg er blevet forelsket i så mange kjoler derinde. Jeg er især faldet for den sidste med blonder I ser på billedet og så er den overraskende billig.
Men men men.... nu skal jeg så ikke selv have kjole på, MEN! Derfor vil jeg alligevel holde mig til blonder, så jeg tror jeg vil tage den blonde-trøje på som jeg købte sidste gang jeg var i Svendborg. :) Så skal jeg bare have fundet ud af hvad jeg skal sammensætte den med.

Hvad med jer? Har I fundet ud af hvad I skal have på til Nytår?


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)