Dagens Jule Gæst - Louise


21 år. Esbjergenser. Single. Kontorelev. Bor selv, med min kat. Har blogget siden 2010, og nyder det. Blogger om alt der lige falder mig ind – DIYs, billeder jeg har taget, mine meninger, mine tanker og følelser, ALT. Vil betegne mig selv som kreativ. Kan godt lide at bruge tid på at lave ting, så som til og fra kort. Elsker personlige gaver.

Til/Fra kort
For at gøre julegaverne lidt mere personlige, så laver jeg selv mine til og fra kort. Jeg gør det fordi julegaver ikke altid er lige personlige, da man skal købe til mange og derfor ikke kan fordybe sig i hver eneste gave.
Her er nogle enkle trin jeg bruger når jeg laver til og fra kort.

Trin 1:
Det skal du bruge:
- De ønskede motiver
- Blyant
- Saks eller hobbykniv (alt efter hvad du bedst kan bruge)
- Karton i de ønskede farver
- Limstift
- Sort tus

Trin 2:
Først skal skabelonerne laves.
Dette gøres ved at tage de ønskede motiver og dele op i de dele man ønsker i de forskellige farver. Jeg har valgt at lave skabelonerne af karton, da jeg så kan gemme dem til næste år, hvis jeg skulle få lyst til at lave de samme kort igen. Derudover har jeg valgt at én del af motivet skal være hele kortet, for at den side man skriver til/fra på, er ensfarvet.
Hvis ikke du er så kreativ at du selv kan tegne motiver og skabeloner kan disse findes i diverse hobbyforretninger i massevis eller prøv på nettet.

Trin 3:
Når skabelonerne er færdige, skal de forskellige dele tegnes på de forskellige farver. Derefter klippes/skæres delene ud.

Trin 4:
Delene limes sammen. De detaljer man har valgt ikke at lave i karton tegnes op med tussen.
Der skrives til/fra på bagsiden.

Trin 5:
Dine til/fra-kort er nu færdige. Det eneste der mangler er at de bliver sat på gaverne. Dette kan gøres på forskellige måder. En papirklips, en lille klemme, et hul til at stikke gavebåndet igennem, en lille sytråd igennem til at binde fast. Kun fantasien sætter grænser.

- Louise fra bloggen: www.therealboeffie.blogspot.dk

English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)