Dagens Julekalender - 5. Dec


Dagens Kreative Sjove Indslag
Det kan til tider være svært at finde på noget at lave i ventetiden op til jul, eller måske har man bare brug for lidt mere julet spil og sjov til mobilen her i julen. Da jeg kun har en Android mobil, så er det kun apps fra google play store jeg har fundet frem, men er sikker på at de også findes til iPhones. :D


Dagens TV-Julekalender: Jul i den gamle trædemølle
"Flemming og Berit bor i et rækkehus, og lever et ganske almindeligt og kedeligt liv. Berit, der arbejder som sygeplejerske, drømmer om at komme på skiferie, og møde en mand med store brune øjne.
Flemming, der arbejder som registreret revisor, drømmer bare om at undgå skattevæsenet.
Flemming og Berit har to børn - Kim og Louise på henholdsvis 8 og 10 år - som man dog aldrig ser, fordi de altid er blevet væk!

Berit har bestilt en skirejse til den franske by Val d´Isere, og hendes mission er nu, at få den danskerblege Flemming i form til en tur i alperne - både fysisk og kulturelt. Flemming vil dog helst bare holde jul på sofaen. Men pludselig flytter der en nisse ind i rækkehuset, og han har i sinde at få de to i julestemning, og fejre en jul i familiens skød - sammen med børnene!"


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I download apps to my phone with games and anything else that has to do with Christmas when we reach the month of December. Here you see some suggestions for some that I definitely want to play with throughout the month.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)