Dagens Jule Gæst - DitteMit navn er Ditte Jochumsen Emsholm og jeg er 19 år og bor i Holbæk. Til hverdag arbejder jeg som tilkaldevikar i en SFO, og i foråret 2013 var jeg på mit livs rejse til Vietnam og Cambodja, hvor jeg for alvor fik smag for at blogge.

Min fritid bruger jeg på at løbe, være sammen med mine veninder, familie og kæreste og sidst men ikke mindst: at føre mine utallige kreative idéer ud i livet og dele ud af dem på min blog.
SMÅ JULEHJERTE ØRERINGE
Okay, det var noget af en overskrift. Men det opsummerer meget godt det næste indlæg, som handler om små julehjerteøreringe af miniperler som man nemt selv kan lave. Og folk der er bekendt med min blog ved at jeg elsker perler - men de er altså bare geniale!

Denne gang er det dog miniperler det handler om. De er magen til normale perler, men som navnet indikerer blot meget mindre, hvilket vil sige at man kan lave nogle meget små og fine ting, der egner sig perfekt til smykker.

Idéen til disse julehjerte øreringe kom sig af at min og min mor sidste år sad og så et program i tv, hvor der var en kvinde der bare et par øreringe med små fine julehjerter som vedhæng. Min mor blev helt forelsket i dem og spurgte om jeg ikke kunne finde en måde at lave sådan nogle til hende på, og få minutter efter havde jeg båret kassen med miniperler op fra kælderen og sat mig til at udtænke et mønster.

Man skal bruge:
* Miniperler (kan købes i de fleste hobbyforretninger og i nogle legetøjsforretninger, og koster ikke særligt meget)
* Miniperleplade
* Pincet
* Øreringekroge

Mønsteret jeg endte ud med at bruge til øreringene ser således ud (det grå skiftes selvfølgelig bare ud med hvid):
Og så er det ellers bare at komme igang! Det små perler er svære at sætte på med hænderne, så det er meget nemmere at bruge en pincet til at samle dem op og sætte på plads med.

Stryg dem og sæt en krog på, og du har de fineste juleøreringe, eller man kunne bruge dem som vedhæng i en halskæde eller et armbånd eller lime dem på en hårnål!

Selvfølgelig kunne jeg ikke begrænse mig, og jeg fik lavet mange små julesmykker af miniperlerne.

Mønstrene, hvis man skulle være interesseret:

Juletræ | Julegave | Snefnugget her laves selvfølgelig i hvid, i stedet for grå. Man kan også lave den i gul, så det bliver til en julestjerne i stedet for.

- Ditte fra bloggen: bandittens.blogspot.dk


English version:
Guest Post from another blogger.

2 kommentarer:

 1. Er det muligt at købe et par julehjerter øreringe?
  Skriv gerne en mail til mig: katarina_702@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal nok smutte ind på hendes blog og skrive til hende der :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)